Γνωρίστε την CAVA MΟUSIΚAS στο Σουφλί που λειτουργεί από το 1964

Γνωρίστε την  CAVA MΟUSIΚAS στο Σουφλί που λειτουργεί από το 1964

Η κάβα ποτών Μουσίκας Γεώργιος λειτουργεί στο Σουφλί από το 1964 και έχει αποκτήσει μια ξεχωριστή θέση στην αγορά και στις προτιμήσεις των καταναλωτών. 

Η CAVA MΟUSIΚAS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ασχολείται με τη χονδρική και λιανική πώληση ποτών. Με πολύ μεράκι και σκληρή, υπεύθυνη δουλειά έχουμε καταφέρει να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σε ποτά και κρασιά, ικανοποιώντας κάθε επιθυμία των πελατών μας.

Με επαγγελματισμό, υψηλά ποιοτικά στάνταρ, αφοσίωση στη σωστή εξυπηρέτηση και συνεχή αναζήτηση στο κομμάτι των προϊόντων προσπαθούμε να εξελισσόμαστε συνεχώς και να προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα της αγοράς”.

Όσο για τους επαγγελματίες, είναι σίγουρο ότι στην CAVA MΟUSIΚAS θα ανακαλύψετε τον ιδανικό σας συνεργάτη, καθώς θα απολαύσετε προνομιακά πακέτα προσφορών και ειδικών τιμών σε παραγγελίες χονδρικής και άμεση παράδοση στο χώρο σας χάρη στο άριστα οργανωμένο δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”46″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”26″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


Στην κάβα ποτών ‘MΟUSIΚAS‘’ μπορεί πιο συγκεκριμένα να βρει κανείς μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα όπως Ποτά, Κρασιά, Σαμπάνιες, Μπύρες, Χυμούς, Αναψυκτικά, Εμφιαλωμένο Νερό, Ξηρούς καρπούς & Είδη μπαρ.

Η ποικιλία των προϊόντων που θα βρείτε στην κάβα μας συμβαδίζει με το ευρύτατο πελατολόγιο μας, καθώς προμηθεύουμε Μπαρ, Εστιατόρια, Καφέ, Ξενοδοχεία, Κάβες, Ζαχαροπλαστεία, Μίνι Μάρκετ, Κέντρα Εκδηλώσεων, Δεξιώσεις και Ιδιώτες.

Η διανομή των προϊόντων μας γίνεται με οχήματα της εταιρείας μας στον τόπο και χρόνο που θα υποδειχθεί από τον πελάτη. Ρωτήστε μας για τις ειδικές τιμές που προσφέρονται με την παραλαβή από το χώρο μας.


Θα μας βρείτε στα: 2554022014 & 6948801206