Δύο νέοι προπονητές στον πάγκο του ΟΦΗ ως συνεργάτες του Δημήτρη Ζλατιλίδη

Δύο νέοι προπονητές στον πάγκο του ΟΦΗ ως συνεργάτες του Δημήτρη Ζλατιλίδη

Ενίσχυση στο τεχνικό επιτελείο για το βόλει του ΟΦΗ

 

Δίπλα στον 38χρονο προπονητή του ΟΦΗ, Δημήτρη Ζλατιλίδη (φώτο)

θα βρεθούνε ακόμη δυο προπονητές, οι οποίοι θα είναι οι στενοί του συνεργάτες στην φετινή χρονιά. Αυτοί είναι ο Μανώλης Πρασανάκης και ο Ανέστης Γιαννακόπουλος. Ο Μανώλης Πρασανάκης (αριστερά στη φώτο) με καταγωγή από το Ηράκλειο, είναι υπεύθυνος και στις ακαδημίες βόλει του ΟΦΗ, ενώ ο Ανέστης Γιαννακόπουλος (δεξιά στη φωτογραφία) με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, είναι και ομοσπονδιακός προπονητής, ενώ πέρυσι κάθισε στον πάγκο της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής.

Και φέτος ο ΟΦΗ έχει φτιάξει μια ισχυρή ομάδα με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στην Α2 βόλει και μ’ αυτές τις προσθήκες στο τεχνικό επιτελείο οι οποίες κρίθηκαν απαραίτητες ευλπιστούν ώστε να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά. Η προετοιμασία για την φετινή χρονιά έχει ξεκινήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανέστης Γιαννακόπουλος πριν 15 χρόνια είχε ξανά συνεργαστεί με τον Δημήτρη Ζλατιλίδη καθώς τον είχε παίχτη στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Και τώρα ήρθε η ώρα να συνεργαστούν ξανά ο Δημήτρης Ζλατιλίδης ως πρώτος προπονητής και βοηθός του ο έμπειρος Ανέστης Γιαννακόπουλος.